Advertisements

Det har varit en rätt lugn vecka, typ som de alltid brukar vara. På jobbet har det rullat på och det har funnits att göra mesta delen av tiden. Varit lite dötid men det går att leva med. Det är skillnad när man har dötid sju timmar per arbetsdag. Då kan man bli så uttråkad att man klättrar på väggarna.

Här hemma går vi spänt och räknar ner till 26e Augusti och nu är det inte lång tid kvar. I stort sett alla förberedelser är klara, vi har en sak bara kvar och det ska vi fixa den 25e. Eller ja, jag betalar och Kalle fixar. 🙂 Jag har ju tummen mitt i handen så jag ska inte ens försöka.

Idag ska Leo till Kalle och sova kvar. Vilket betyder att soffan och Netflix är min precis hela kvällen. Det lär ju bli några avsnitt av The 100 som jag är helt fast i. Om tiden finns blir det alltid nåt avsnitt efter jobbet. Man får ju passa på, snart finns det ingen tid kvar efter jobbet alls. Om 11 dagar kommer tiden efter jobbet vara minimal, vilket inte gör mig nånting alls. Haha jag känner mig som ett barn som väntar på julafton. Vi har fixat och förberett här hemma både Leo och jag och jag vet inte vem av oss som är mest spänd, jag tror det är jag.

Ännu en pusselbit på plats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.