Advertisements

Det blev en veckas tystnad från mig. Det händer ju inte så mycket om dagarna så skulle jag ha uppdaterat dagligen den här veckan hade jag bara kunnat kopiera föregående dags inlägg i princip.

Jobbet har rullat på. Det finns att göra så att jag inte är sysslolös, men inte tillräckligt mycket för att jag ska bli stressad heller. Det har blivit två jourer den här veckan, varav en högst ofrivillig, men det kommer jag att kompensera med att jag är ledig i en vecka och slipper två jourer. Men det blir ju bra med flex i alla fall när man har jouren. Vilket det kommer att gå åt en del av på onsdag när jag behöver sluta vid lunch. För nu är det bara fyra dagar kvar och ett gäng timmar och jag är så exalterad!

Eller ja, jag borde vara. Vi satte ju in Voxra för nån vecka sen och den har biverkningen att det kan bli värre innan det blir bättre. Jag minns inte om det var så förra gången, men den här gången är det verkligen det. Sånt som borde göra mig glad rycker jag mest på axlarna åt nu för tiden. Men jag vet ju att det är övergående och att det kommer att vända snart så det är bara att stå ut. Men gud vad det tar på krafterna att hela tiden gå runt och låtsas som om allt är bra.

Med vissa behöver jag ju inte göra det men på jobbet bland annat. Och det är ju ändå där jag tillbringar den mesta tiden om dagarna. Hemma kan jag ju säga till Leo att jag typ har en dålig dag. Jag verkligen hatar att må så här men kan inget göra åt det för det som ska få mig att må bättre, Voxra, är ju anledningen till att jag mår så här. Även om det bara rör sig om några veckor och sen vänder det är det här inget jag önskar min värsta fiende.

Idag ska vi hem till mamsen och fira både henne och hennes sambo som fyller tätt inpå varandra. Men innan dess ska Leo till frisören och eftersom hon har sin salong i närheten av Kalle, och vi ska åka med honom ut, går vi hem till honom när Leo är klar. Jag plockar nog med mig sminket och gör mig i ordning där. Leo skulle packa med kläder och fixa sig där han också. Och jag älskar min mamsen över allt annat i världen men gud vad jag önskar att jag inte behövde gå nånstans idag eller träffa någon alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.