Advertisements

Leo vaknade, gjorde sig i ordning och så gick vi till frisören så att han fick klippa sig, det var mer än behövligt. När vi ändå var där passade jag på att boka en klipptid till mig i September när det är dags för mig att klippa mig. Nu är det ju dags att börja spara ut håret igen, jag är så trött på den här frisyren så det finns inte. Så då blir det till att glesa ut gångerna man ska klippa sig.

När vi var klara hos Diana gick vi till Kalle för att göra oss i ordning. Eller ja, Leo skulle göra sig i ordning. Jag kom fram till att jag inte orkade sminka mig så det hoppade jag över. När det var dags att åka ut till mamsen mötte vi upp Lillebror utanför, han skulle åka med oss. Först blev det ett stopp på Tuna Park för att köpa presenter till henne och hennes sambo och sen bar det iväg ut dit.

Vi tillbringade några timmar där ute och åkte sen hem. Vi passade på att handla skinka också eftersom jag helt hade glömt bort att plocka fram nåt till middag. Så då ville Leo ha toast och vi hade allt hemma till det förutom skinka.

När vi kom hem blev det soffan och The 100 för mig ett tag. Leo gick in på rummet. Mamsen ringde och vi pratade en stund och oj så tacksam jag är att just hon är min mamma. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. När vi hade pratat klart överlät jag Netflix till Leo och gick in och lade mig och kollade ett avsnitt Grimm innan det blev läsning tills det var dags att sova. Vilket det var rätt snart med tanke på hur dåligt jag sovit natten innan. Jag tror inte att jag fick mer än fyra timmars sömn totalt.

Idag blir det full fart. Jag hann ju inte göra nånting alls hemma igår så det får jag ta idag. På helgen tar jag ju alltid sånt jag inte hinner/orkar på vardagarna och då brukar jag dela upp det så att jag tar lite på lördagen och lite på söndagen. Nu får jag ta allt idag. Men jag har ju snart semester så då finns det lite tid till att slappa också. Jag jobbar ju bara måndag, tisdag och sen halva onsdagen och sen är det äntligen dagen D.

Världens bästa hjälpreda när man städar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.