Advertisements

Igår blev det lite mera full fart än vad jag hade räknat med.

Leo skickade meddelande när han var i skolan att han hade ramlat och hade jätteont och därför inte ville gå på lektionen. Jag sa åt honom att gå till skolsyster men hon var på någon utbildning.

Kalle och jag kom fram till att istället för att sätta grind till vardagsrummet tar vi helt enkelt upp dörren som ska vara där och så stänger vi den vid behov. Kalle kom hit ungefär samtidigt som Leo kom hem och man såg hur ont han hade. Så det var bara att sätta dörren på plats och åka upp till akuten efter att jag hade pratat med 1177. Kalle var snäll och tog Karma under tiden vi var där.

Domen blev inget brutet, men ändå skadat skelett som fått sig en rejäl smäll så Leo får ha slinga i en vecka och även Alvedon och Ipren och blir det inte bättre efter en vecka får vi komma tillbaka. Klockan var mer än sent när vi var klara och Kalle och Karma kom och hämtade oss så det fick bli Burger King till middag och så hem och äta och sen sova.

Jag hade helt glömt bort att ställa alarmet i morse så när jag väl vaknade hade Karma inte lyckats hålla sig. Vilket ju inte är hennes fel. Så det första jag fick göra var att torka golvet i sovrummet. Sen startade jag kaffet och så gick vi ut på en kort promenad runt huset så hon fick kissa. Sen blev det tillbaka till kaffet och starta dagen.

Idag blir det en tur till Ica när Kalle har slutat. Ja, vi tar ju en promenad dit men han ska möta oss utanför så får han vänta där med Karma medans vi är inne och handlar. Jag vill inte lämna henne utanför affären ensam så här tätt inpå hon har kommit hit. Innan dess blir det ett gäng promenader, fixa det som ska fixas här hemma osv. Jag borde verkligen sätta mig med storhandlingen men det tar jag i helgen istället.

Jag har upptäckt att Karma har två lägen. 100% turbo och då är det en rask promenad hon vill ha. Eller 100% utslagen när hon ska sova på mig i soffan. Så det blev mycket mys till Netflix igår mellan promenaderna. Vilket inte gör mig nånting alls. Vi har hittat några bra rundor av olika längd vi kan gå beroende på tid på dagen. Efter kaffet har vi en runda på ungefär 4 km som tröttar ut henne. Sen vill hon gärna sova några timmar. Sen tar vi en runda som tar ca 20 minuter sen vill hon åter igen sova. Sen blir det lite kortare rundor. Planen var ju igår att vi skulle tagit 4 km även på eftermiddagen men då var vi ju fullt upptagna med att sitta på akuten och Kalle hade ju ingen aning om det eftersom jag inte sa nåt. I eftermiddag får hon istället en promenad till affären och tillbaka.

Det bästa som finns är att ligga i mattes knä

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.