Advertisements

Igår när jag satt med frukostkaffet och Karma låg bredvid mig och sov ringde porttelefonen. Vi väntade inte besök och det var halvtidigt så jag fattade ingenting. När jag svarade var det mamsen. Hon hade vägarna förbi när hon var ute på en loppisrunda och ville komma upp och säga hej och få se Karma. Vi satt och pratade en stund och sen åkte hon vidare. Jag passade på att göra mig i ordning och sen tog Karma och jag våran långpromenad.

När vi kom tillbaka var hon som vanligt trött och ville sova i soffan en stund. Det är typ vad hon gör, promenerar eller sover. Jag passade på att starta Netflix. Och sen somnade jag också. Jag som aldrig kan sova middag. Men skönt var det.

Efter promenaden tänkte jag börja med maten men Leo var inte nöjd med mitt val av middag så han frågade om han fick laga mat istället, vilket han självklart fick. Det blev kyckling, ris och sås och under tiden vi åt kollade vi ett avsnitt av Teen Wolf. När vi var klara fixade jag köket och sen skulle jag och Karma ut på en promenad. I regnet. Leo frågade om han fick följa med och självklart fick han det. Dels är det ju otroligt mysigt att bara gå tillsammans och småprata och sen är det ju utmärkt så att Karma lär sig att han också bestämmer och inte bara jag.

Efter det tog vi kväll. Leo tog över tvn i vardagsrummet och Karma och jag gick in i sovrummet. Där blev det först ett avsnitt Grimm och sen lite läsning innan det var dags för sista promenaden runt huset och sen var det dags att sova.

I morse vaknade jag av att mamsen ringde. Jag blev lite förvånad över att hon ringde så otroligt tidigt och trodde att nåt allvarligt hänt. Mitt alarm skulle ju ringa klockan åtta och det hade ju inte ringt än. Vilket var för att jag hade glömt att starta det igår och klockan var närmare nio. Men det hade inte hänt nån olycka inne så det blev ett kort samtal med mamsen innan vi skyndade oss ut.

Idag ska vi åka ut på landet till mamsen. Jag tänkte ta med Karmas löplina så kan hon få springa runt bäst hon vill där ute. Men det är inte förens i eftermiddag så jag ska försöka att hinna med tvätten innan vi åker. På väg ut på landet ska vi även stanna till på Ica Maxi. Leo behöver en nyckelring till sin nya nyckel nu när vi bytt lås och jag behöver nåt till Karma att tugga på. Benen var hon inte så förtjust i, hon åt upp kycklingen som var runt omkring och sen struntade hon i resten. Jag hittade inget på våran affär men Maxi har ju ett lite större utbud så de kanske har nåt där.

Men innan nåt alls händer ska jag ta och njuta av morgonkaffet och vakna till liv lite.

Om Karma själv får välja hur dagen ska tillbringas

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.