Advertisements

Igår när vi skulle ut på våran långpromenad gick vi väl i ca 10 minuter innan himlen öppnade sig så det var bara att vända och skynda sig hem. Så istället för en långpromenad blev det soffan och Netflix. Det gnällde ju inte Karma över eftersom hon är en riktig myshund som kan ligga i soffan och sova hur mycket som helst.

Vid halv två kom Kalle och hämtade oss och så åkte vi ut till mamsen. Karma fick springa på löplinan i trädgården och hon föll pladask för mammas sambo. Vi fikade och då låg Karma under bordet och sov och sen tog vi en promenad med mamsen för att Karma skulle få sträcka ut sig men vi kom inte så långt för precis som vid långpromenaden blev det oväder så vi vände och gick tillbaka.

Vid fyra åkte vi hem och precis då öppnade sig himlen igen. Det var rätt kul att se Karma och Leo springa ikapp till bilen för att slippa att bli blöta. När vi kom hem blev det soffan och Netflix. Leo ställde sig och bakade kolakakor som blev otroligt goda. Vid sju blev det som vanligt en kvällspromenad och Leo följde med och tog Karma hela vägen. Sen när vi kom hem tog Leo över tvn och jag kollade ett avsnitt Grimm i sovrummet och sen tog boken över tills det var dags för sista promenaden runt huset och sen sova.

Jag fick en liten chock när alarmet ringde och vi klev upp i morse. Både Leos skoldator och mobil låg kvar i sovrummet där de ligger på natten. Jag tänkte att han har nog försovit sig så jag får gå upp och väcka honom så fort jag startat kaffet. Men det låg en lapp vid kaffebryggaren om att de är tydligen lediga idag så han sover. Så då fick han sova så gick jag och Karma ut på morgonpromenaden i väntan på att kaffet ska bli klart.

Det passar ju utmärkt att Leo är ledig idag för då kan vi passa på att få storhandlingen avklarad som jag har skjutit på. Men nu börjar det bli dags för det. Sen lär det bli ett gäng promenader. Solen skiner för tillfället så förhoppningsvis gör den fortfarande det när det är dags för långpromenaden. Men först kaffe och morgonmys innan vi ger oss ut.

Utforskar landsorten

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.