Advertisements

Dagarna går och snart är det dags för mig att börja jobba igen. Jag vill ju bara vara hemma och ligga i soffan och kolla på Netflix med en hund som sover på min axel med nosen emot mitt öra. Vi tränar på att hon är ensam och än så länge går det bra. Till en början satt hon vid dörren och väntade på att jag skulle komma tillbaka men nu går hon oftast och lägger sig medans jag fixar med mitt. Och får beröm och godis när jag kommer tillbaka.

Vi har fått in en trevlig kvällsrutin här hemma där vi efter maten går ut och går en runda på ca 20 minuter och Leo alltid följer med och oftast är den som har hand om kopplet. Förutom upp för trapporna där Karma har en väldig fart så man får hejda henne. Den rundan följde han även med på igår efter maten och vi skrattade så vi inte kunde gå åt Karmas beteende när hon fick syn på en hare på grusvägen.

Jag blev klar med The 100 igår vilket jag inte hade väntat mig. Jag vet ju att de är inne på sjunde säsongen men svenska Netflix hade bara säsong 1-6 så det var lite snopet. Jag hittade istället I am a killer: released som jag började på. Den är dock bara tre avsnitt så jag behöver hitta ytterligare en serie att börja på med tanke på att jag inte börjar jobba förens på torsdag.

Idag blir det till att mest promenera eller slappa på soffan. Det är inte så mycket som ska göras hemma så det får jag snabbt avklarat. Vi ska ut på våran långpromenad om några timmar och efter det är hon slut och vill gosa i soffan. Några timmar efter det tar vi en lite kortare promenad och sen får hon ensamträna medans jag fixar det som måste göras hemma.Det brukar gå så bra så. Hon börjar att lära sig att vi kommer tillbaka.

Kärlek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.