Advertisements

Så var första veckan avklarad. En vecka har redan gått sen vi hämtade hem det här underbara muskelpaketet och jag måste säga att det har gått så mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Vi har knappt haft några olyckor inne, och de få som har varit har berott på mig. Hon är lyhörd för vad man menar och det tog nog inte mer än tre dagar innan hon lärde sig sitt första kommando. Hon är en riktig gosegris som älskar att mysa i soffan eller sängen medans matte tittar på serier.

Idag är också min sista dag på semestern. I morgon är det tillbaka till allvaret igen med jobb och ett mer tajt schema än vi har haft den här veckan. Jag har sakta men säkert börjat att vänja in Karma på det schema vi kommer att ha när jag jobbar vad gäller att gå ut. Jag kommer ju att åka hem varje lunch och gå en promenad med henne, även om hon kan hålla sig så pass länge att hon klarar sig från att det jag har åkt till jobbet fram tills jag kommer hem igen. Jag tänker att hon kan behöva lite sällskap under dagen. Det gör ju att jag inte hinner äta lunch men jag kan lika gärna ta en shake medans vi är ute och går.

Igår efter skolan hade Leo med sig två kompisar hem som ville få träffa Karma. Visst fick de det, Karma älskar ju uppmärksamhet och gos så¨hon var ju bara glad att vi fick besök. Lite senare åkte de iväg för att gå i affärer och Leo köpte en halvgigantisk nyckelring. Nu när vi bytt lås har han ju en egen nyckel och chansen att den ska komma bort utan att han märker det är ju mindre med en stor nyckelring än om nyckeln är lös i väskan.

Idag är det lite saker som ska fixas inför jobbet i morgon, bland annat koka ägg. Senare idag kommer Kalle och så ska vi åka och hämta storhandlingen jag gjorde i måndags. Det fanns inga tider för hemkörning förens i mitten på nästa vecka så jag valde att hämta det i butik idag så att vi får hem allt vi behöver. Karma får vara hemma så länge, lite mer ensamträning för henne så hon är redo tills i morgon.

Men innan jag gör nånting alls ska jag vakna till liv i soffan med morgonkaffet. Karma har fått sin morgonpromenad så nu klarar hon sig fram till lunch när vi ska ut på våran vanliga långpromenad. Igår var hon trött och slö så det blev bara korta promenader men när vi var ute nu på morgonen var hon pigg och glad igen.

Låtsades inte höra igår när matte frågade om promenad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.