Advertisements

Gårdagen tillbringade vi till största delen med att mysa, förutom när vi gick ut på långpromenaden runt lunch. Karma hade ju varit slö på onsdagen så vi hoppade över långpromenaden då. Det kan jag ju inte säga att hon var igår. Hon skrattade största delen av promenaden och hade så mycket energi. Igår var första gången jag så henne skratta, och det fortsatte hon med varje gång det var dags att gå ut.

När Kalle hade slutat åkte vi för att hämta storhandlingen. När vi kom hem igen hann vi inte ens packa upp innan de ringer och meddelar att de missat att lämna ut en påse med frysvaror. Ville jag komma och hämta den eller skulle de göra en retur på de varorna? Eftersom jag inte hade nån möjlighet att komma och hämta det fick det bli en retur, trots att det var saker i som jag egentligen behövde.

Kvällen blev lugn. Eftersom det var onsdag blev det ingen matlagning. Efter maten tog vi våran vanliga kvällspromenad och sen var det hem till sängen och ett avsnitt Grimm. Karma var redo att sova för natten redan då, det är hon alltid efter kvällspromenaden. När jag låg och läste och ögonen konstant åkte igen var det dags att gå sista rundan runt huset och Karma gäspade oavbrutet och hade bråttom hem när hon såg ytterdörren.

I morse ringde alarmet halv sex igen. Upp, ut med Karma runt huset, göra sig i ordning och sen åka. Fick rapport från Leo senare att Karma varit lugn på morgonen så det känns bra. På lunchen ska jag hem och gå ut med henne. Hon skulle ju klara sig tills jag slutat jobbet men vill hem en liten stund så hon får lite sällskap. Visst, vi har ensamhetstränat men inte riktigt så här länge, så det kanske kommer senare att hon klarar att vara ensam hela dagen. Efter att jag åkt tar det ju bara nån timma innan Leo kliver upp och hon får sällskap och jag slutar ju oftast tidigt om jag inte har jouren.

Tanken är att jag skulle ha ett möte efter jobbet men hon hörde av sig igår och ville boka om tills i morgon eftermiddag. Dock vill jag inte tillbringa en fredagseftermiddag efter jobbet på ett möte, då vill jag bara hem och ta helg, så jag sa att det går inte men nån annan dag kanske. Vilket jag inte fick nåt svar på så jag skickade meddelande i morse för att se hur det blir så vi får väl se om jag får något svar.

Eftersom jag eventuellt blir lite sen hem och ska ut med Karma på långpromenad när jag väl kommer hem, så blir det tajt om tid med det som ska fixas hemma och sen hinna laga mat, så Leo är snäll och fixar middagen idag. Jag tippar på att det blir vitlökskyckling vilket jag inte har något alls emot. Han lyckas alltid riktigt bra med den. Kvällen blir lugn med den nya rutinen. Äta, fixa köket, ut på kvällspromenad, sängen och serier, sen en bok en stund, ut på sista rundan runt huset och sen sova. Jag kan leva med det.

Saknar att tillbringa förmiddagen i soffan med lilla huvudet på min mage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.