Advertisements

Äntligen är det helg! Som jag har längtat. Synd bara att man nu för tiden måste ställa alarmet så att Karma inte ställer till med totalt kaos för att hon inte får gå ut. Men det är så värt det. Det blir ju ändå några timmar mer sömn än när jag jobbar.

Igår efter jobbet åkte jag hem och mötte upp Leo och tog med Karma på en promenad till affären. De väntade utanför medans jag gick först till apoteket för att hämta ut medicin till Leo och sen handlade det som Ica hade missat med storhandlingen. Sen tog vi en promenad hem. Leo frågade om han fick laga mat och visst fick han det. Då kunde jag och Karma ligga en stund i soffan och mysa till Netflix.

Medans vi åt kollade vi på ett avsnitt av Teen Wolf. Efter det fixade jag disken. I vanliga fall går vi ju ut på en kvällspromenad efter det men Karma visade inga tecken på att vilja gå ut så istället lade hon och jag oss i sängen för ett avsnitt Grimm. När det var slut frågade jag Leo om han ville med ut men han var för trött. Vilket jag också var och Karma också så det blev en lite kortare kvällspromenad än vanligt.

När vi kom in blev det mer Grimm tills det var dags att sova. Jag var för trött för att ens öppna boken så det hoppade jag över. Dock tog jag ut Karma på en sista runda runt huset innan jag skulle sova, vilket hon inte var glad alls för. Hon är så otroligt kvällstrött.

Idag var det upp klockan åtta, starta kaffet och sen ge oss ut runt huset så hon fick kissa. När vi kom hem hade kaffet blivit klart så Karma fick frukost och jag fick kaffe. Idag vet jag inte riktigt hur planen ser ut. Både jag och Leo har lite vi behöver göra här hemma så det ska vi ta itu med. Men förutom det antar jag att det blir några promenader och sen soffan och Netflix. Men först kaffe och podd i några timmar.

Låtsas inte höra när matte vill ut på promenad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.