Advertisements

Med tanke på hur fullt upp jag har det på vardagar när jag jobbar brukar jag ta en dag på helgen till att inte göra mer än det absolut mest nödvändiga och så tar jag allt annat som fått vänta under veckan den andra dagen. Igår blev det dagen när jag gjorde i princip ingenting. Vi varvade promenader med soffmys till Netflix. Jag skulle ju ha hämtat ut min tobak också som jag hoppade över i fredags för att det var så mycket folk, men det kom jag inte på förens de hade stängt kiosken. Istället tog vi en promenad till Ica för att köpa cigg och så väntade Leo utanför med Karma medans jag var inne. Och så får jag hämta ut tobaken idag istället.

Till maten kollade vi som vanligt ett avsnitt av Teen Wolf och nu kan vi inte ha så värst mycket kvar tror jag så det börjar att bli dags att fundera på vad vi ska kolla när vi är klara med den. När vi hade ätit och kollat klart avsnittet brukar vi ju ta en kvällspromenad med Karma men det var ju bara nån timma sen vi var iväg till Ica så det blev sängen och några avsnitt Grimm istället. Karma hade inga protester emot att få lägga sig i sängen. Däremot protesterade hon lite när jag tvingade ut henne på sista rundan innan jag skulle sova. Men det är bara runt husen och så fort vi kommer runt på baksidan och hon ser källaringången är det full fart för henne som gäller.

I morse när alarmet ringde ville varken jag eller Karma gå upp så vi låg kvar och snoozade. Strax innan tio klev vi upp och det var inga problem för henne att hålla sig alls. Vi tog den vanliga morgonrundan medans kaffet blev klart och sen åt hon frukost och jag hällde upp kaffe åt mig.

Idag blir det som sagt lite mer att göra hemma. Men det ska väl inte ta mer än några timmar på sin höjd. Jag ska även ta en promenad och hämta ut mitt paket jag missade igår så är det gjort. Och förbereda det som behövs förberedas inför jobbet nästa vecka för på mornarna är jag alldeles för trött för att tänka på sånt och då glömmer jag det. Men innan vi gör nånting alls blir det kaffe och hundmys i soffan nån timma.

Bästa som finns

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.