Hi, it's me

Gud så skönt att de långa dagarna på jobbet är över nu. Nu när vi är ute i supporten på trainee jobbar vi bara runt 6,5 timmar. Men det har gått riktigt bra,än så länge tror jag att jag är uppe i fem sälj eller något liknande och jag trivs som fisken i vattnet.

Jag har fått en bröllopsinbjudan också, brorsan gifter sig i sommar. De vill inte ha några presenter men man kan ju inte komma tomhänt till ett bröllop så jag hittade ett projekt som jag ska göra till dem, så jag beställde material till det igår. Jag tror ju inte att brorsan läser min blogg, men jag vill inte skriva ut vad det är om han skulle råka se det.

Idag blir det verkligen fullt upp. Vi ska ju fira Leo i morgon, han fyller ju på måndag, så jag har en hel del jag behöver göra. Jag behöver först och främst tvätta så jag har kläder till nästa vecka, jag ska baka colamuffins och caramel cheesecake, jag behöver städa, dammsuga och tvätta golv och så avsluta det hela med en lång och skön dusch innan vi avslutar med tacos och Pretty Little Liars.


0 comments:

Post a Comment