Fly on the wings of love

Jag har det väldigt bra just nu. Jag sitter i en soffa i ett grått Helsingborg medans S ligger och snarkar i sovrummet. Vi var uppe lite väl sent eftersom han jobbade igår natt så han får sova en stund till. Och det är ju så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara, men samtidigt är han så svår att läsa att jag har stora problem med att lista ut vad han vill att allt det här ska leda till. Det enda jag kan säga är att jag nog har fallit lite för honom. 

Men det var ju väldigt nära att jag inte kom hit när jag skulle. Första bytet i Linköping gick allt bra på vägen dit. Tills nån minut innan nästa tåg skulle komma in och det bara blev flyttat längre och längre fram för att det var idioter på spåret. Men som tur är så skulle nästa byte ha en väntan på 30 minuter så när vi kom iväg så hade vi ändå en kvart på oss.

Men andra bytet var inte heller på väg att bli av för min del eftersom det, när det var en minut kvar, helt plötsligt blev en spårändring. Men iväg kom jag och på stationen i Helsingborg mötte han upp mig, och Lilith fick tusen fjärilar i magen när hon såg honom. 

And the rest is history.

Det går verkligen ingen nöd på mig här

0 comments:

Post a Comment