Here I am, once again

Och här dyker jag upp som gubben i lådan igen. Det var ju några veckor sen sist kan man minst säga. Så vad har hänt sen sist då? 

Vi är klara med trainee-perioden på jobbet så nu är vi stora och ska klara oss mer eller mindre själva typ. Det har gått rätt så bra måste jag ju säga. Och statistiken håller med mig. Och det är så sjukt kul så det är till och med så att jag inte har allt för mycket emot att gå upp klockan sex de dagar jag jobbar öppning. Den här dagen har vi jobbat långpass nästan hela veckan så man har varit rätt så slut när man kommit hem.

Arbetet med brorsans och Pias bröllopspresent går också framåt och jag jobbar med den hela kvällarna. Den är ju rätt så stor så det tar ju lite tid att få till den. Men jag fick slut på material så då blev det virkning hela kvällarna tills jag kunde beställa nytt. Det hämtade jag ut igår så nu har jag lagt virkningen åt sidan så länge. 

Idag är planen att komma ikapp med det som har fått vänta under veckan. Jag ska dessutom hinna med att färga håret, så det tänkte jag göra i eftermiddag när jag är klar med det som behöver göras här hemma, inklusive tvätt. Dock är jag lite seg idag så jag sitter fortfarande med frukostkaffet trots att jag varit vaken en stund. Men nu börjar det bli dags att sätta fart.

Saker att roa sig med

0 comments:

Post a Comment