Working for a living

Shit vilken arbetsvecka det har varit. 10-timmars monsterpass de flesta dagarna. Nu under sommaren när folk har semester finns det ju hel del extraarbete om man vill, vilket jag anmälde att jag ville. Då får jag in en del pengar som täcker upp de dagar som jag kommer att vara frånvarande när jag och Kalle ska iväg på konsert. 

Men idag är det söndag så då har vi stängt och jag är ledig, det var jag även i tisdags eftersom att jag jobbade igår. På lördagar har vi ju bara öppet till klockan tre, så efter det åkte vi och veckohandlade. Jag jobbade ju kväll i fredags så då blev det ju inte av. När jag kom hem var jag så slut så jag packade upp allt och sen blev det bara gos i soffan med Karma resten av kvällen. Lång vecka som sagt. 

Men det betyder ju att det finns mer att göra här hemma idag. Jag ska tvätta och ta allt sånt som jag har kommit efter med under veckan eftersom att jag har varit hemma så sent. Så det är en del som jag ska hinna med idag tänkte jag. Men efter en lugn eftermiddag och kväll igår och så sovmorgon idag känner jag ändå att jag har lite energi över till sånt.

Världens bästa sällskap i soffan

0 comments:

Post a Comment