I'm still alive

Oj, nu har det gått nästan en månad sen jag skrev här sist. Jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag helt enkelt har glömt av bloggen. 😁 Men nu är jag här igen, så får vi se för hur länge tills jag glömmer igen.

Jobbet går kanon! Vi är klara med den teoretiska delen nu och har fått gå ut i supporten i en trainee-period. Där går det verkligen bra, jag hade ett sälj första dagen så jag klagar verkligen inte. Det är en suverän grupp måste jag säga och jag har verkligen bondat med två av dem så det känns bra.

Igår så var det bakning som stod på schemat, min "lilla" Leo fyller ju snart och vi ska fira honom nästa söndag. Så igår var det bullar, och det tar ju en halv evighet att göra. Så det var ju en himla tur att jag vaknade innan klockan åtta så att jag inte behövde stå hela kvällen. Drygt 70 bullar blev det när jag var klar. 

Idag är det kärleksmums som står på schemat här. Det går inte att ha en födelsedag utan kärleksmums i den här familjen. Jag måste ju säga att mina blir otrolig goda, om man får skryta lite om sig själv. Men först och främst ska jag dricka upp kaffet innan jag gör någonting annat.

Hur man startar dagen rätt
0 comments:

Post a Comment