Jag längtar tills jag inte längre behöver göra det här

 Som vanligt blev det plugg när jag klev upp. Dock hade jag i princip bara en powerpoint att gå igenom innan jag var klar med allt så jag hann även med inlämningsuppgiften några dagar före deadline. Vilket betyder att reten av veckan får jag vakna till i lugn och ro när jag klivit upp och inte gå direkt på böckerna. 

Efter lunch var det dags för en av våra uppföljningar. Jag tog en promenad dit nu när det är så underbart väder ute. Och jag fick världens bästa nyhet på vägen dit också. P kommer för att sova kvar redan på torsdag. Som är det absolut jobbigaste datumet för mig på hela året, och ännu mera det här året då där är en extra stor händelse, som jag missar. Så att ha honom här då betyder otroligt mycket för mig. Så det är ju ändå en himla tur att det är påsk den här helgen så att han är ledig på fredagen. Annars hade han inte kunnat komma hit.

Mötet gick ungefär som väntat. Vi fick en liten överraskning vad gäller K, som nog varken jag eller Leo hade väntat oss. Det enda jag kan göra är att finnas där för Leo om han behöver någon att bolla tankar med. Och vilket beslut han än kommer fram till så stöttar jag honom i det.

Som jag ser fram emot att de här mötena bara är avlägsna minnen


0 comments:

Post a Comment