Working for the weekend

Igår kväll när jag låg i soffan under filten och kramades med Karma fick jag ett meddelande på LinkedIn från en person som rekryterade en tjänst som bad mig att söka och länkade ansökan. Sagt och gjort, Lilith sökte direkt. Dock är en del av tjänsten som upphandlare, vilket jag inte jobbat med tidigare, men man förlorar ju inget på att söka.

Jobbet idag var riktigt segt och jag var så otroligt opepp så ingen var gladare än jag när det var dags att gå hem, dock blev det ju inte att sluta tidigare, utan det blev några minuters övertid igen. När jag väl var hemma blev det en promenad med Karma och sen hade jag lite att fixa med i morgon. Jag ska ju möta upp Leo när jag slutar i morgon,  så när vi väl är hemma vill jag ju bara hänga med honom så jag tog allt idag istället. Jag pratade i telefon med kusinen samtidigt som jag höll på här hemma så det gick rätt fort.

När vi lagt på luren var det dags för middag och sen blev det filten under soffan och nu tänker jag inte röra mig ur fläcken förens det är dags att gå ut med Karma igen innan jag ska lägga mig. Det har varit en lång vecka, och  med tanke på att jag jobbar i morgon också så blir det inte allt för sent i säng.

Enda rätta sättet att starta en arbetsdag

0 comments:

Post a Comment