Death Threats

Haha då gör vi ett nytt försök igen, har tappat räkningen på vilken gång i ordningen. 😂 

Idag var jag med om något nytt på jobbet, att bli mordhotad. Nog för att folk är otrevliga ibland, men det här var första gången jag faktiskt blev hotad. Jag är inte speciellt orolig eftersom att vi inte ger ut något mer än förnamn, så hen kommer ju aldrig veta vem jag är, jag blev mest bara chockad.

När jag kom hem hade Karma varit dålig i magen så det var till att plocka fram skurhink och mopp. Men hon är ju så söt och viftar på svansen och ler med hela ansiktet när man kommer hem, så det går ju inte att bli det minsta lilla irriterad. Hon gjorde det ju inte direkt med flit.

Sen passade jag på att fota och slänga ut lite saker på Vintage, och fick ett plagg sålt på bara några minuter, så får det gärna fortsätta.  Efter det tog jag det som behövde göras hemma, och när jag var klar var jag inte speciellt hungrig så det fick bli lite One Tree Hill som jag håller på att kolla nu, och lite virkning. En kollega på jobbet har ju beställt ett par svarta torgvantar som jag håller på med nu, och blev klar med den första idag. 

Sen var det dags för mat. Jag var fortfarande inte hungrig, men magen sa till att den ändå ville ha  mat så fick tvinga i mig lite. Nu är det soffhäng tillsammans med Karma resten av kvällen, och så ska jag påbörja den andra torgvanten, de tar ju några dagar så det är lika bra att sätta igång. Det blir tidigt i säng för jag är så sjukt trött ikväll.

Det går ju inte att bli sur på det där söta ansiktet
0 comments:

Post a Comment