All I need to be happy

Men hur bra har inte jag haft det då, nu när det varit min helg med Leo? Den ungen är verkligen ett enda stort lyckopiller! Han kom till och med timmar innan han vanligtvis brukar komma. Så vi började med att gå till affären så han kunde köpa snacks till kvällen. När han kom tillbaka tog vi kortleken och satte oss på balkongen några timmar för kortspel och musik. Kortspel är ju verkligen ett underbart sätt att umgås på tycker jag.

Efter några timmar gick vi in för att fixa middag. Eller ja, jag fixade middag och Leo tömde diskmaskinen. Team work! Under tiden vi käkade tittade vi på The Family Chantel tills Leo kände för att ta ett bad, vilket han gjorde. Det är ju bara här han har badkar. Sen fortsatte vi med serier efter det tills jag blev så trött att jag behövde gå och lägga mig, tidigare än vanligt.

Idag vaknade jag först som alltid så jag hann få i mig kaffe i lugn och ro innan det var dags att sparka upp Leo och fixa lite brunch. Den här gången blev det Nutella French Toast. Synd bara att jag med den nya medicinen tycker att det smakar papper precis som allt annat. Men Leo var nöjd och glad och då är jag nöjd och glad. Sen spelade vi kort igen fram tills det var dags för honom att åka. Och jag är verkligen supernöjd över den här helgen, som alltid med honom. 

Så himla gott, i vanliga fall

0 comments:

Post a Comment