Exhausted.

Alltså,hur sjutton kan jag vara så trött hela tiden? Det är ju halvbra att sitta och gäspa när man pratar i telefon med kunder, himla tur att vi har en knapp för mute. Den har använts flitigt idag kan man ju minst av allt säga. 😴 På  lunchen vaknade jag till lite när jag var tvungen att gå till Willys för att posta plagget jag fick sålt på Vintage igår. Tur att det bara är snett över gatan från jobbet, men var tillräckligt  långt för att man skulle frysa ihjäl dit och hem.

Efter som att jag fick jobba över igår skulle jag ha slutat tidigare idag istället, men det blev ju inte av eftersom att jag satt i samtal då, men det blev bara några minuters övertid, så de minuterna tar jag i morgon istället.

När jag kom hem blev det en promenad med Karma. Eller, promenad är ju synd att säga. Hon vill ju knappt gå ut i den här kylan trots att hon har jacka så det blir mest ut för att kissa och sen in igen. Hon får styra hur långt vi ska gå, det får hon alltid. Så den här tiden på året blir det ju väldigt korta promenader, hon vill in till värmen och filten.

Jag hade lite att ta hand om här hemma efter det, när har man inte det? Men eftersom man tar det dagligen så blir det ju aldrig mycket och det tar aldrig lång tid, lägger max en timma per dag. Sen fick det bli en varm dusch, lite mat i magen, och nu får det bli soffan resten av kvällen. Och fortsätta med torgvanten jag behöver bli klar med. Efter det här paret känner jag mig rätt så klar med sånt på ett tag, de var inte det roligaste att virka, även om de är smidiga att sitta med när man inte orkar räkna maskor.


Det finns inte mycket som är bättre än soffhäng med den här krambjörnen




0 comments:

Post a Comment