Sometimes love ain't enough

 Det har varit lite tystnad från mig och det har sina orsaker. Lilith har helt enkelt behövt slicka sina sår lite grand. För ett par veckor sen tog det slut med P och det inte att göra med varken honom eller mig, våra känslor för varandra eller nånting sånt alls. Det var helt enkelt yttre omständigheter som varken han eller jag kunde kontrollera, eller göra något åt. Men nu har jag återhämtat  mig så nu är det tillbaka till livet igen.

Gåbandet har verkligen gett resultat både på midjemåttet och på vikten så det är motivation nog att byta om och ställa sig där även när man har exakt noll motivation. Så ett par gånger i veckan efter lunchpromenaden i skogen med Karma blir det till att ställa sig där när vi kommer tillbaka. Och det kan verkligen behövas när man har pluggat hela förmiddagen.

Administration 1 är slut om inte ens två veckor och idag fick jag antagningsbeskedet till Administration 2. Det enda som behövs inför den är att jag klarar slutprovet i den här kursen. Så nu pluggar jag verkligen som en galning hela förmiddagarna eftersom jag har noll aning om vad slutprovet kommer att vara så det gäller att vara beredd på precis allt.

Förmiddagsnöje


0 comments:

Post a Comment