Strong enough to bend

 I tisdags kom Leo över på middag och han stannade kvar och följde med på den andra skogspromenaden, så bloggen var ju det sista det fanns tid för då. Igår var det inte mycket bättre, jag hade mer än fullt upp tills i princip det var dags för sängen.

I morse efter att alarmet hade ringt låg jag kvar och snoozade några minuter. Tills jag hörde aviseringen för whatsapp. Det var i princip bara  som skickade där, nån gång då och då pappa. Så att självklart slängde jag mig på telefonen för att kolla. Utan glasögon så jag såg ju inte vem det var. Det enda jag lyckades se var att det stod ett telefonnummer istället för kontaktnamn, och jag har ju tagit bort honom från kontakter, och att det var ett väldigt långt meddelande. Så jag var ju övertygad om att det var han så klart. Fick på mig glasögonen och såg att det var något spam om kryptovaluta. Mina känslor var all over the place efter det i några timmar.

Idag bokade jag tid till hemtentan så den blir måndag eftermiddag. Sjukt nervös är ju bara förnamnet kan man säga. Så nu kommer all studietid gå åt till att plugga på precis allt som jag har antecknat och alla inlämningsuppgifter jag har gjort under kursen.

Eftersom mina känslor var galna så fick det bli bandet efter skogspromenaden med Karma. Det är ju rätt så lätt att motivera sig att ställa sig på det nu när jag ser vilket resultat jag fick bara de två första veckorna, jag vill ju att det ska fortsätta så. 

Eftersom det är sommarvärme nu plockade jag fram golvfläkten och ställde precis framför och det behövdes verkligen kan jag säga. När jag var klar trodde jag aldrig att jag skulle sluta eftersvettas så att jag kunde hoppa in i duschen.

Nu verkar den nya tatueringen ha läkt helt, i alla fall så långt det går att se så nu slipper jag äntligen kleta salva där i tid och otid. Och jag ska ärligt erkänna att efter duschen står jag i en halv evighet och beundrar den haha innan jag klär på mig. Den är nog den som jag än så länge är mest nöjd med av de jag har.

Hur kan man vara annat än nöjd?


0 comments:

Post a Comment