Lost in the echo

 Jag vet inte riktigt vart all tid tar vägen om dagarna men jag går upp och vips så är det dags att gå och lägga sig igen så det där med att ta sig tiden att blogga hinns inte riktigt med. Men jag får väl jobba på det. 

Inte nog med att P kom över i tisdags, han kom ju även hit i fredags också. Det är ju ett rekord som nog aldrig kommer att ändras, att han faktiskt var här två gånger på en vecka. Och som jag njöt av varenda sekund eftersom det i mina ögon då var extratid med honom som jag inte hade räknat med.🥰

I måndags blev äntligen mitt löpband levererat som jag beställt, och Kalle kom hit igår för att sätta ihop det. Sånt är inte riktigt min grej haha och jag ville ju inte vänta till P kommer hit nästa gång för det har jag ingen aning om när det blir.

Så idag skulle det invigas. Jag tänkte ju att det blir ju som att ta en rask powerwalk ute. Fel! Det jag inte hade tagit med i beräkningen är ju att bandet lutar, så det blev istället som en rask powerwalk upp för Tur att jag i alla fall har en bra serie att kika på under tiden så tänker jag inte riktigt på vad jag gör. 

Min nya hatkärlek


0 comments:

Post a Comment