I'm kind of awesome

 Jag hinner inte med att ha ett liv!! Jag hinner ju knappt gå upp så är det dags att gå och lägga sig igen. Men som vanligt ska jag försöka att bättra mig. Ger inga löften dock.😁

Hemtentan gick bra. Jag suger ju på att skriva prov och vet ju att jag lär mig så mycket mer än vad som visas på proven. Så jag satsade på att bara få godkänt, och typ D i slutbetyg. Jag vet ju ändå vad jag kan och när jag väl får mitt diplom så står ju inga betyg alls utan det visar ju bara på att jag är godkänd i alla kurser. Det tog en vecka att få feedback på det provet, och att få veta vilket betyg vi fick. Det var nästan en vecka sen, men jag är fortfarande chockad för när jag väl såg vad jag fick trodde jag att jag sett fel. Jag fick B.😳 Jag har aldrig någonsin fått en B i betyg tidigare och tvivlar på att jag kommer få det igen. Till och med pappa sa att han var stolt över mig, och det säger han inte så ofta så då vet man att man gjort något bra. Och nu har nästa, och sista kursen börjat. Om 10 veckor har jag, förhoppningsvis, mitt diplom. 

Det har blivit  några utekvällar också. Några med Kalle och så förra helgen var jag ute med T. Jag är för evigt tacksam för mitt förra jobb för det var där som jag lärde känna henne, och hon är även den enda jag fortfarande har kontakt med också. Vi har alltid så kul tillsammans och jag är lyckligt lottad som får ha henne i mitt liv, även om det kan gå ett tag mellan gångerna vi träffas.

Igår fick jag meddelande från Leo att han ville ha middag. Sagt och gjort, jag lyder haha. Och jag fick ha honom lite längre än vanligt när det är vardag, för de fick sluta tidigare, och så var han kvar några timmar längre än vad han brukar vara så jag var verkligen inte ledsen över det. Jag hade ju dock inte tagit fram något ur frysen eftersom han hörde av sig i sista sekunden, så vi beställde helt enkelt från Donken. Det händer inte så ofta, så nån gång ibland är helt ok. 

Jag är ju så sjukt bra!

0 comments:

Post a Comment