När man ibland inte har så mycket impulskontroll

 Haha två inlägg på en vecka, det måste nästan vara nån form av rekord. Men den här helgen var faktiskt rätt chill. Leo skulle egentligen kommit hem igår och sovit kvar, men han var iväg på marknad så det blev inte så. 

Istället var jag iväg till min nageltjej efter lunch. Ena tummen hade lacket inte härdat på, så det lossnade det mesta i torsdags efter det, så hon skulle göra om den tummen. Och medans jag satt där fick jag en strålande idé så när vi var klara gick jag ner på stan, hon har sin studio typ fem minuter bort bara, och mötte upp Kalle som skulle vara moraliskt stöd. 

De som känner mig vet att jag inte alltid har världens bästa impulskontroll så ibland när jag får för mig något vill jag göra det direkt, och så även den här gången. Men jag behövde någon med mig och Kalle bor ju som tur är bara några minuter bort så han fick komma och vara med. 

Den här gången var det pierca näsan som jag fått för mig att jag ville göra, så då gjorde jag det.😁 Jag trodde ju att det skulle göra jätteont, därav behovet av Kalle, men det gjorde det ju inte. Det typ nöp till lite den sekunden hon gjorde det, och så var det varmt några minuter efter det och sen var det inte mer. Så nu väntar jag bara på att de fyra veckorna ska gå så att jag får byta från stift till ring. 

Jag är nöjd


0 comments:

Post a Comment