Let the good times roll

 Torsdag var ju bland den bästa dagen i mitt liv på väldigt länge måste jag ju säga.

Typ 2019 köpte jag biljetter till Gabriel Iglesias som skulle komma 2020 till Hovet. Av förklarliga skäl så blev det ju inte av utan det blev framflyttat gång på gång. Tills nu. Jag hade två biljetter så jag behövde ju sällskap. Vem bättre att ta med sig än världens bästa Linda, som dessutom bor i Stockholm? Trots att vi ändå bor hyfsat nära varandra, typ en timma med tåg, så träffas vi alldeles för sällan. Nu var det typ tre år sen. Sagt och gjort, jag frågade om hon ville med och det ville hon.

Jag tog tåget så jag var där till klockan tre så vi hann med att umgås lite grand innan också och så möttes vi på stationen när mitt tåg kommit in. Vi började med att gå i affärer. Alla mina favoriter som jag brukar onlineshoppa ifrån. Tyvärr kunde jag inte handla något stort som typ kläder då man bara fick ha med sig en liten väska in på arenan senare och  min var redan full. Däremot köpte jag en piercing till näsan som jag hittade i första butiken vi var inne i. Självklart med playboy-bunnyn. Det sista vi gjorde innan vi åkte mot Hovet var att käka. 

Vi satt utanför och njöt av vädret tills de öppnade och började släppa in. Och vi blev inte besvikna. Jag skrattade så mycket att jag till och med fick ont i halsen. Det är nog första gången det hände tror jag. Tyvärr var vi tvungna att gå lite tidigare så att jag inte missade tåget eftersom det var sista hem, annars hade jag tagit ett senare. Men vi missade bara typ 10 minuter eller så som tur är. 

När vi gick därifrån passade vi båda på att gå på toaletten och så köpte jag en t-shirt också att lägga till samlingen. Linda var snäll och följde med hela vägen till perrongen, hon vet hur dåligt lokalsinne jag har haha. Hon väntade där med mig innan hon behövde gå till tunnelbanan för att komma hem hon också. Och nu kom vi överens om att jag kommer dit snart igen, på en liten shoppingrunda. Eventuellt nästa månad.

Jag var tillbaka i stan vid midnatt. Och min sista buss hade precis gått och nattbussen gick inte förens en timma senare eller så, så det fick bli taxi. Kalle hade varit snäll och kommit över efter jobbet några timmar för att hänga med Karma och ta ut henne men sen var hon ju ensam i några timmar till så hon var väldigt glad att se mig. Det blev medicinen, äta och sen sova och jag somnade så otroligt gott efter den här dagen.

Tack Linda för en otrolig kväll som vi båda behövde! ❤


0 comments:

Post a Comment