Gonna be OK

Det känns så sjukt konstigt att jag nu är klar med min utbildning. Bara det att jag inte behöver sätta mig och plugga det första jag gör när jag kliver upp på morgonen och tre timmar framåt varje dag. Nu kan jag i lugn och ro kliva upp, hälla upp kaffet och så köra virkning och podd i en timma eller så tills kaffet är uppdrucket. Det är en sån otrolig frihet så det går inte att förklara för nån som inte själv varit med om det. Och jag blev ju väldigt nöjd med mitt slutbetyg, som blev B och det hade jag inte väntat mig. Sluttentan gick inte så bra som jag ville så det var en trevlig överraskning.

Annars rullar livet på. Jag hade hoppats att jag skulle kunna åka ner till S den här månaden men det verkar inte som det, och det verkar inte som om han kan komma ifrån heller så vi får sikta på nästa månad. Nog för att det är bra att ta det lugnt och lära känna varandra först, men nu har vi pratat i över en månad så nu tycker vi nog båda att det börjar att bli dags att träffas och få ta det vidare till nästa nivå.

Idag efter att Karma och jag hade varit ute så fick det bli en powerwalk. Jag har ju en runda som jag älskar att gå, även om jag hatar powerwalks som företeelse. Men med nån i telefon eller en bra podd i öronen så går det hyfsat bra. Eftersom jag hade vaknat tidigt hade jag hunnit få det mesta gjort här hemma så det lilla som var kvar att göra gick rätt snabbt, speciellt eftersom jag också hade kusinen i telefonen. Sen blev det en kaffe i skuggan på balkongen medans jag sökte ett jobb jag hittade och även uppdaterade min LinkedIn, som typ ingen använder här ändå haha. 

Ibland känner jag mig så sjukt bra!!

0 comments:

Post a Comment