Leaving on a jet plane

Jag vet inte hur jag har sovit inatt men när jag vaknade så värkte ena skuldran så mycket att det nästan var omöjligt att lyfta kaffemuggen. Oh, the joy of getting old. 😂 Men efter avklarat kaffe och promenad med Karma fick det ändå bli en powerwalk, min vanliga dryga halvmil. Få saker är ju så tråkigt men eftersom jag ser att det ger resultat så vill jag ju ändå fortsätta. Och det är så vacker natur att gå i så det är värt det.

Jag fick också mail om att jag hade gått vidare i ett jobb jag sökte för nån dag sen så det var dags för personlighetstest, men det var snabbt avklarat. Nu är det alltså bara att hålla tummen för att jag går vidare där också. Det var inte riktigt drömjobbet men det är så mycket bättre än hur det är nu så då är det ju klart att man söker. 

När jag kom hem blev det till att fixa det som behövde göras här hemma innan det blev skuggan och svalkan på balkongen. Jag är verkligen inte glad över att värmen är tillbaka. När jag satt där ute passade jag även på att boka resan hem från S på måndagen också. Det är väl det enda som är bra med hur det är nu, att jag har större frihet till såna saker utan egentliga dagar och tider att passa eftersom jag väljer det själv. Annars hade jag inte kunnat stanna längre än till söndagen, och med tanke på hur lång tid resan tar hade det ju varit sämst att åka fredag och vara nere på kvällen efter han slutat jobba, han jobbar krogen lördagen och så behöva åka hem på söndagen. Visst, det hade ju varit bättre än inget, men det här är ändå bättre, att kunna stanna till måndagen. 

Dagens glada nyhet
0 comments:

Post a Comment