Gotta travel on

Jag vet inte riktigt hur det gick till igår kväll, men vips hade jag ordnat hundvakt och bokat tågbiljetter ner till Helsingborg och S om två veckor. Trots att jag har djur, och Leo, har jag ändå lättare att komma iväg än vad han har eftersom jag inte behöver ta ledigt. Så det fick bli så helt enkelt. Och nu är jag så sjukt nervös haha. Men jag tror att det kommer att bli bra.

Idag strax efter att jag hade gått upp ringde han och vi pratade tills han behövde göra sig i ordning för jobbet. Då tog jag och drack upp mitt kaffe, tog ut Karma på en promenad och sen var det dags för mig att gå på en powerwalk. När jag kom hem var jag så slut, jag har inte sovit så bra inatt, så jag rullade cigg och sen fick det bli soffan och några avsnitt Mindhunter. Den kan jag rekommendera om man gillar seriemördare och true crime.

Jag drog iväg ett meddelande till Kalle för att höra om vi skulle åka iväg och käka nåt, men jag har inte fått något svar än så jag antar att jag får käka något som jag har hemma som jag inte är sugen på. Jag fick en ny medicin för nån månad sen och den gör att dels är aptiten nedsatt och sen smakar den mesta maten inte så mycket, typ som att tugga på papper. Mat som är kryddig eller lite stark känner jag lite smak av och då är det också lättare att äta mer. 

Ready or not, here I come

0 comments:

Post a Comment