Golden slumbers

Vilken bra dag vi hade igår, som alltid när Leo är här. Vi började med att gå och handla snacks och när vi kom tillbaka var det dags för mig att börja med maten. Den här gången blev det laxpasta. Den är så enkel att göra men så otroligt god. Sen tillbringade vi resten av kvällen  med serier. 

Leo passade även på att ta ett bad som han oftast gör så då tänkte jag att JK kanske skulle ha lite tid till att prata i telefon men hans son var fortfarande vaken så vi kom överens om att vi tar det samtalet på måndag istället. Ljudet av hans röst som kallar mig babe gör mig knäsvag. 💕 

Och när Leo hade badat klart så fortsatte vi med våra serier tills Leo hade fått nog och gick in på rummet för resten av kvällen och då fortsatte jag med Bridgerton. Jag har varit lite sen på bollen men jag har velat samla på mig i alla fall ett par säsonger och sen har den bara blivit liggandes. 

När det var dags att lägga sig blev det som vanligt lite läsning för mig innan det var dags att sova. Och jag sover alltid så gott när Leo är hemma. Den här gången blev det sju underbara timmars oavbruten sömn, vilket typ aldrig händer. Jag känner mig som en ny människa haha. 

Bästa sättet att varva ner på 

0 comments:

Post a Comment