Hanging on the telephone

Det blir ju inte så mycket gjort här hemma när Leo är här, men det kan oftast ändå vänta någon dag. Lite fick jag i alla fall gjort medans han var upptagen med att städa sitt rum. Det behövdes kan man ju verkligen säga.

Eftersom att han ville stanna till  middagen planerade jag att det skulle bli korvwok eftersom att det var det enda som fanns i frysen som dels gick snabbt att tina i ett vattenbad, och dels fanns det allt hemma till det. Trodde jag ja. Jag upptäckte att vi hade inte ens i närheten av tillräckligt med ingefära. Så det fick helt enkelt bli resterna av laxpasta som vi åt i lördags. Men det klagade varken han eller jag över. Leo åkte strax innan klockan sex och sen pratade jag lite med mamma innan det var dags att sätta igång för kvällen. 

Det är ju en himla tur att jag en del av kvällarna pratar med Sara samtidigt för även när jag lyssnar på ljudbok eller musik är det himla tråkigt. Det är inte ofta jag är på ett så pass bra humör att jag faktiskt inte har något emot det. 

Idag har jag en del att göra här hemma, bland annat en massa tvätt att ta reda på. Både Karma och jag väntar och längtar efter lite varmare väder så att vi kan gå till skogen efter att frukostkaffet är drucket och jag har gjort mig i ordning. Men det ser vi ut att få vänta med ett tag, det är ju trots allt bara januari.

Och senare idag, när han slutat jobbet så kommer JK att ringa. Haha man vet att båda är väldigt upptagna när man måste planera in flera dagar i förväg när man ska prata i telefon. Så nu kommer jag att gå med fjärilar i magen hela dagen medans jag väntar på att det ska bli dags för det. Men tills dess har jag lite som jag behöver ta itu med så fort jag är klar med kaffet.

Som jag älskar det där lilla ansiktet

0 comments:

Post a Comment