On a Monday

Shit vad konstigt det känns att vara ledig en måndag, det var ju typ två år sen nästan som jag sist var det.

Gårdagen var så bra så, det kan inte bli annat när Leo var här. Jag vaknade ett par timmar före honom så jag hann med att dricka mitt frukostkaffe i lugn och ro innan han vaknade. När han kom upp för att hålla Karma sällskap så drog jag iväg till Ica. De hade några erbjudanden jag ville köpa, plus hårfärg. Dels börjar jag att få en rätt så rejäl utväxt, och så ville jag hitta en som var lite mörkare än den jag hade. Och den enda anledningen till att jag inte köpte nån i lördags när vi var och veckohandlade var för att jag glömde att jag var ledig idag och tänkte ta det nästa helg. 

Eftersom att jag vaknade så långt före Leo så hade jag hunnit klart med det som behövde göras här hemma så vi slängde oss helt enkelt i soffan och kollade några avsnitt av Pretty Little Liars. Tills det var dags för Leo att åka. När han hade åkt så gick jag ut med Karma och sen fixade jag middag. Leo ville inte ha så därför väntade jag tills han hade åkt innan jag fixade det. 

På kvällen så hade jag videobesök med Anthony. Det var så himla skönt att se honom igen, det var ju ett par månader sen och jag har verkligen saknat att prata med honom. Det är helt enkelt inte samma sak via meddelanden. Sen fick det bli soffan och serier resten av kvällen. Jag kom väl i säng runt midnatt, och så läste jag en stund innan ögonen åkte ihop och det var dags att sova.

Idag blir det som sagt till att färga håret, fast nu är jag inte alls sugen på det haha men det är ju något som måste göras. Eller ja, jag har väl inte så mycket emot att färga håret, det är mer att tvätta det efter som låter jobbigt måste jag säga. 😂 Sen har jag lite vardagliga saker att göra innan det är dags att fixa middag.

Först tänkte jag bara ta en matlåda från igår, men kom fram till att det är lika bra att fixa nu när jag är ledig och har lite mer energi för att jag inte behöver gå upp klockan sex, så kan jag äta matlådorna under veckan istället. Det tycker jag låter mycket bättre.

Funkar även som måndagsöje


0 comments:

Post a Comment