Ni kan kalla tillbaka skallgångskedjan nu

 Dagarna bara rusar fram så det har liksom inte dykt upp något bra tillfälle sen sist att sätta mig här i lugn och ro. Men idag fick jag en liten paus i pluggandet så då blev det kaffe, cigg och dator på balkongen. Passade även på att söka ett par jobb när jag satt här, eftersom jag snart är klar med min utbildning, det är bara ett par veckor kvar. 

Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist, inget som bryter av mot det vardagliga i alla fall. Jag pluggar, jobbar, hänger med Leo ibland och hänger med Kalle ibland.

Min piercing i näsan läkte så fint så, så förra veckan var det dags att byta från den stora ringen till ett litet stift. Problemet var bara att låset på ringen inte gick att få upp alls. Jag försökte i en evighet och det rubbades inte en millimeter. Så vad gör man då? Man ber helt enkelt Kalle ta med sig en liten avbitartång 😁 Dock upptäckte jag att de stift jag hade, som var böjda, var helt omöjliga att få i med den vinkel hålet har. Som tur är hade jag i alla fall ett stift utan böj som jag kunde sätta i. För att raka stift inte ska åka ur så lätt har de en liten kula längst ut på stiftdelen som ska in i näsan som är formad som en halvmåne med den runda sidan utåt så att det ändå ska vara lätt att få i. Problemet är att den har den platta sidan inåt vilket gör att det gör ont som fan när man ska dra ut den. Så där så man får tårar i ögonen. 

Mina nya smycken kom igår så jag var ju givetvis tvungen att sätta i stiftet med playboy-bunnyn. Och ja, det gjorde sjukt ont att dra ut den jag hade i men det var ju helt  klart värt det när jag hade fått i den andra. Nöjd är bara förnamnet. 

Jag har börjat prata lite smått med nån. Eller ja, i ett par veckor nu. Han är en väldigt fin sak som får mig att le så fort jag ser hans namn på min skärm. Han är tatuerad och jobbar i ett yrke där det kräver uniform så det kan ju inte bli så mycket bättre.😍 Eller jo, det hade varit mycket bättre om han inte bodde i Skåne, Helsingborg närmare bestämt. Men som tur är så är han från Stockholm från början så han pratar i alla fall inte skånska, det hade jag inte stått ut med en gång till. I den här bloggen kommer han inte nämnas som något annat än S som egentligen inte har något med att göra vad han heter eller nånting som egentligen kan kopplas till honom förutom med några vänner som vet vad det är för internskämt. 

Jag är väldigt nöjd


0 comments:

Post a Comment