Fun house

Den här helgen blev ju inte som det var planerat, men då får man göra det bästa av hur det är. 

S skulle ju ha kommit igår, men han blev jättesjuk så det fick vi ju avboka. Och eftersom jag inte hade nån större lust att sitta hemma och tycka synd om mig själv, och det var Rix FM-festival här så frågade jag pappa om han ville ner och ta något gott att dricka, och det ville han. Så vi satt hemma hos honom nån timma först och drack gott och umgicks. Sen gick vi ner på stan.

Vi hade knappt satt oss tillrätta innan jag såg T och C från mitt förra jobb. T och jag umgås ju fortfarande men C har jag nog inte sett sen hon slutade innan jag gjorde det. Vi har varandra på Facebook men det är inte mer än så. Och jag hade tidigare under dagen sett att C gift sig i stadshuset så att få träffa henne och hennes nya man och önska grattis var riktigt roligt. De ville att vi skulle komma och sätta oss hos dem, och pappa gick med på det. Så vi hade några roliga timmar tillsammans innan de åkte, och då var det dags för mig att åka hem till Karma igen ändå. Så tack pappa, T och C för den roliga kvällen. Det var precis vad jag behövde för att inte tycka synd om mig själv.

Idag har det blivit väldigt lugnt här hemma. Jag har inte sovit superbra så jag är rätt seg idag, plus att det är så kvavt ute att man får huvudvärk. Så förutom en promenad till skogen med Karma så har det varit soffan och film som har gällt. Och konstant chattande med S som det brukar vara. Helgen blev som sagt inte som det var planerat, men jag måste erkänna att jag har haft det väldigt bra ändå.

Redo för en kul kväll

0 comments:

Post a Comment