You've got a friend in me

Mitt avlopp i köket har ju ett helt eget liv har jag kommit fram till. Eftersom jag sällan steker i  olja blir det inget sånt nedspolat men ändå blir det stopp med jämna mellanrum. Fast nu var det ett tag sen. Fram tills igår. Det som var mest spännande ändå var att först blev det totalt stopp och spolade jag vatten i den ena kom det upp i det andra, så det var verkligen totalt stopp, men helt plötsligt hade allt runnit undan ifrån båda och stoppet var borta. Men självklart hade jag ju redan hunnit ringa och felanmäla. Men tänkte att eftersom det ändå blir stopp är det lika bra att de får komma och kolla på det. Det här var två dagar sen. Idag ringde de för att se om jag var hemma, men då sa jag att det hade löst sig själv, de ringde nämligen och väckte mig och jag hade ingen som helst lust att få besök precis när jag gått upp.

Och vilken lättnadens suck jag drog igår kväll också. Jag har ju inte hört av varken Anthony eller Mike sen i fredags så jag misstänkte att Anthony hade blivit arg för det jag skrev åt honom, och Mike tyvärr hade valt hans sida, fastän han inte ens behövt välja utan kunnat fortsätta vara vän med båda. Så det har jag ju varit lite ledsen över för jag vill inte förlora någon av dem. Men så igår äntligen hörde båda av sig och wifi hade varit nere i tre dagar men nu var de tillbaka. Jag var glad hela kvällen sen efter det. Speciellt över Mike som jag varit vän med så länge och kommit så nära. Han är ju min fjant.

Nu är det bara tre dagar kvar till lördag och att träffa JK och jag börjar att bli riktigt nervös. Nog för att vi har pratat massor, men det här kommer ju att vara första gången som vi träffas och jag är inte bra på en första träff. Jag är awkward helt enkelt. Det hjälper ju lite att det är på en pub och det alltså finns tillgång till alkohol. 😂 Jag är så typiskt tjej och kan inte ens komma på vad jag ska ha på mig. 

Är så glad att jag har den här fjanten i mitt liv. 🥰
0 comments:

Post a Comment