Det råkade visst hända något

 Så har ännu en bra helg gått. Man vet att det varit bra när bloggen har varit det sista som man har tänkt på. 

I fredags var det dags att bege sig till frisören när jag hade druckit upp kaffet och pluggat klart. Den här gången var det dags för en lite större förändring än att bara klippa topparna och bleka utväxten. Det har skiljt rätt mycket mellan det uppklippta och längderna så jag klippte rätt mycket av längderna för att få det lite mer jämt, och så får det växa ut så. Och så blekte jag hela håret för att få bort det rosa eftersom det även var dags att byta hårfärg. Efter ungefär ett år med rosa var jag trött på det och behövde lite omväxling.

När jag väl var klar och hade kommit hem kletade jag i ny färg i håret. Jag hade precis blivit klar och satt igång med det som skulle göras här hemma när P skickade meddelande om att han var på väg. Tur ändå att jag hade runt 90 minuter på mig innan han var här så jag hann utan problem med att göra det som skulle göras.

Känslan att få krypa in i hans famn när han väl var här går inte att beskriva. Efter hur veckan hade varit var det precis vad jag behövde, och alla känslor och allt kaos försvann så fort jag kom nära honom. Han är exakt vad jag behöver när tankar och känslor snurrar i 1000 km/h. 

Kvällen blev lugn. Eftersom jag inte hade sovit mer än fyra timmar på natten blev det pizza till middag. Inte en chans att jag skulle orkat ställa mig och laga middag. Sen myste vi bara i soffan med film tills det var dags att lägga sig. Och att få somna nära honom är verkligen bland det bästa som finns.

Jag vaknade en snabbis när P sa hej då och sen somnade jag om igen några timmar till och kände mig som en helt ny människa när jag vaknade. Den mannen kan verkligen få mig harmonisk som ingen annan kan.

Lördagen var vikt åt Leo som kom över på eftermiddagen för att sova kvar. När han kom hit gick vi direkt till affären för att handla det vi behövde, och strax efter det var det dags att bege sig ner på stan för några omgångar bowling, som Leo vann. Ibland har han tur som en tok. När vi var klara köpte vi med oss mat innan vi åkte hem. Sushi för Leo och kinamat för mig. Kvällen tillbringade vi med att kolla på Scream the TV show

Söndagen blev lugn. Vi slappande i soffan och hade det bra mest hela dagen. Det blev långlunch i soffan också. Leo åkte när det var dags för mig att ta ut Karma på kvällspromenaden. 

Idag var det plugg som stod på schemat när jag vaknade. När huvudet var fullt efter några timmar tog jag ut Karma på en långpromenad. Det är så härligt att vintern är på väg bort igen så att vi kan vara ute lite mer. 

Senare kommer Kalle över när han slutat jobbet. Jag har beställt bambupersienner till balkongen, som P är snäll och sätter upp när han kommer hit senare nån dag. Det är både stort och otympligt att bära hem så Kalle är snäll och kör dit mig så att jag kan hämta hem dem. Mer spännande kommer det inte att bli idag, och det gör mig mest ingenting alls. 

Det råkade visst hända något med både färg och frisyr


0 comments:

Post a Comment