I don't like it

 Igår var det dags för LTF igen så det var upp, dricka kaffe, gå ut och med Karma och sen iväg. Med tanke på att det hade snöat under natten ville Karma inte gå långt alls. Inte mer än typ runt huset och sen tillbaka in igen så fort hon hade kissat. Och jag hade ju tänkt att ta en promenad dit men det var ju också bara att glömma. Gud så trött jag är på kallt och snö!

Leo hörde av sig att han tänkte komma över och käka middag, så det var bara att snabbt tänka om. Jag hade ju tänkt göra kycklinggryta, men den tycker han inte om. Som tur var så hade jag även falukorv i kylen så han fick falukorvswok med nudlar, vilket han gillar väldigt mycket.

Han gick igen lagom tills jag skulle ut med Karma. Och  när jag kom tillbaka in igen var det dags för kväll. 

Idag blev det däremot en långpromenad med Karma så fort jag var klar med morgonkaffe och plugg. Och det behövdes verkligen idag, tankarna snurrar tusen varv i timman. När vi var på promenad var det "bara" 500 varv i timman... Och så fort vi kom in igen var det tillbaka till 1000 varv igen. Jag vet verkligen inte hur jag ska få stopp på det. Eller jo, jag vet att jag inte kan få stopp på det, det är det bara P som kan. Så vi får hoppas på att han kommer på fredag. 

När jag kom hem fanns det en del att fixa hemma, speciellt som jag inte hann med jättemycket igår heller. Och som vanligt var jag klar lagom tills det var dags för kaffe. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite det finns att göra, jag lyckas alltid bli klar lagom till kroppen kräver en stor mugg kaffe för att orka med resten av eftermiddagen och kvällen. 0 comments:

Post a Comment