Real housewife of Eskilstuna

 I vanliga fall brukar jag ju hata tisdagar som alla vet. Det finns en anledning till att jag kallar den dagen som gud glömde. Men igår hade jag den bästa tisdagen sen jag vet inte när.

Det började med att jag fick ett meddelande från P som frågade om jag ville att han skulle komma över efter jobbet. Om jag ville? Det kommer aldrig att finnas ett tillfälle när jag kommer att svara nej på den frågan. Redan där var det ju klart att det här skulle bli en bättre tisdag än det brukar bli. 🥰

Sen hade vi ju mötet också, jag och Leo. Och det är ju aldrig fel att få träffa honom heller även om det bara är en timma eller så. När vi var klara var det lite tajt om tid för att hinna hem och gå ut med Karma innan P var här. Speciellt som det är så mycket trafik vid den tiden att bussresan, som brukar ta typ 10 minuter, lätt kan ta 30-40 minuter. Så Kalle var snäll och hämtade upp mig och körde hem mig. Det uppskattades. 

Hemma gick jag ut med Karma det första jag gjorde och packade upp det jag hade handlat och var klar i princip när P kom hit. Och även om han sov här förra torsdagen så har jag saknat honom så otroligt mycket så att få krypa in i hans famn i en jättekram var ju så otroligt härligt.🥰 Han hoppade in och tog en snabbdusch medans jag försökte komma på vad vi skulle äta. Eftersom han hörde av sig om att komma hit lite i sista sekunden fanns det ju ingen chans att hinna tina något från frysen. Så jag försökte hitta något som man kunde göra antingen direkt från frysen, eller som gick väldigt snabbt att tina, men det gick inte så bra. Så det slutade med att vi beställde från Burger King. Som klantade till det rejält. Jag beställde ett meal, och tog 4 nuggets som tillval. P beställde ett meal med 9 nuggets och så en stor strips och två kycklingburgare. Jag förstår inte hur den mannen kan vara så smal och muskulös som han är när han äter. Inte för att jag klagar.😍 Dock fick vi bara mina fyra, och inte hans nio så han fick mina fyra. Han hade ju inte varit i närheten av mätt annars. Efter det blev det film tills han var mer sovande än vaken. Då blev det sängen, vi låg och pratade en stund och när han ville sova hade jag mitt att göra i två timmar.

Jag vaknade i morse strax innan hans alarm ringde så vi låg och bara existerade ett tag tillsammans med hans arm runt mig tills det var dags för honom att gå upp. Fördelen när jag vaknar så tidigt är ju att jag hinner säga hej då till honom när han åker. Sen blev det ett par timmars sömn till för mig.

När jag vaknade var det plugg som gällde under tiden jag drack morgonkaffet. Efter det gjorde jag mig i ordning och tog ut Karma i skogen. När vi kom hem igen tog jag itu med det som behövde göras här hemma. Sen fick jag ett ryck och verkligen skurade varenda millimeter av köket, vilket tog typ en timma men nu skiner det verkligen. Jag skulle ju bli en sjukt bra hemmafru om jag kunde hitta någon rik att gifta mig med.😂

Sen fick det bli kaffe i soffan. Onsdagar är ju min tv-dag då två av mina favoritserier kommer med nya avsnitt. Så det är vad jag tänker roa mig med tills det är dags för mat. Sen får det bli skogen igen med Karma innan vi tar kväll. 0 comments:

Post a Comment