Hard way to make an easy living

Även om jag är mer trött än jag har varit på länge eftersom att jag aldrig får sova tillräckligt trivs jag så otroligt bra på utbildningen. Det är så himla kul och tiden går så otroligt fort, jag kan knappt vänta tills vi hamnar på trainee-delen av utbildningen och faktiskt får testa på att få jobba lite också. Igår fick vi bland annat sitta med och medlyssna på samtal som kom in och det var otroligt lärorikt måste jag säga.

I tisdags så fick jag meddelande från Leo som ville komma och äta, det är ju inget som jag säger nej till hur trött jag än är så vi fick ett par trevliga timmar tillsammans tills han åkte. Det är så himla trevligt att slippa behöva att hålla ett öga på klockan för att man snart ska börja jobba och därför inte kan umgås mer. Nu umgås vi precis så länge som vi vill. 

I onsdags hade jag däremot  lite otur, jag fick punktering på cykeln på väg hem så jag fick gå en rätt så lång bit och blev lite senare hem än jag brukar, plus att det snöade då så det var lagom roligt att gå hela vägen hem.

I går hade vi fb så då fick jag träffa Leo igen så det kommer att bli massor jag har träffat honom den här veckan. Det gick väl bra antar jag, att prata om K är ju varken mitt eller Leos favoritsamtalsämne direkt, men vill Leo ha mig där så kommer jag att vara där, punkt slut. För egen del hade jag klarat mig utan men jag är ju inte där för min skull utan för Leos skull.

Jag måste erkänna att det är himla skönt att det är röd dag idag så att det inte är någon utbildning. Fyra lediga dagar, det har jag inte haft på över två år så det är ju rena himmelriket. Jag har en del som jag behöver ta itu med här hemma, men först och främst ska jag sitta här i soffan i lugn och ro med mig kaffe.

Saker att roa sig med när man är ledig

0 comments:

Post a Comment