Way to pretty for prison

Som vanligt när Leo är hemma så har  vi det superbra.🥰

Först och främst kom Kalle hit för att fixa min punktering, vilket gick så där. Limmet var helt slut så det fick vi vänta lite med. Istället så väntade vi på att Leo skulle komma så att vi kunde åka till Ica Maxi för veckohandling där Kalle även passade på att köpa ett nytt kit för punkteringar. Det här är nog den billigaste veckohandlingen någonsin eftersom att vi hade hur mycket pant som helst. Vi stannade även vid Lidl för att köpa grönsaker eftersom att Leo ville ha pastasallad när vi kom tillbaka.

Väl hemma igen så fixade Kalle punkteringen och när han hade åkt satte jag igång med maten. Jag hade även kyckling vid sidan om eftersom att det bara var jag som ville ha det, och Leo hade skinka. Sen kollade vi på Pretty Little Liars tills jag blev trött och ville lägga mig. Klockan var inte så mycket då så jag vaknade innan tio idag.

Idag ska jag äntligen ha videobesök med Anthony!! Som jag har längtat. Eller ja, idag ska jag väl inte säga, ikväll är mer rätt. Det var ju hundra år sen känns det som, sen vi hade det sist. Idag är en bra dag.

Tänk att sånt kan göra en så glad
0 comments:

Post a Comment