Sunny Sunday

Lördagar har ju varit den dagen på veckan som jag gör absolut ingenting på, eftersom att jag har jobbat sex dagar i veckan. Nu har jag ju däremot inte lika mycket tid på vardagarna till att fixa här hemma så det fick jag göra igår. Bland annat så blev det en tvätt, ta hand om kök och lite såna grejer. Och jag gick ju även till Ica och handlade mjölk så att jag kunde dricka mitt morgonkaffe idag.

Kvällen var rätt så lugn här hemma. Karma och jag låg i soffan och kollade serier, bland annat en superbra om det som hände i Waco. Sen kom jag i säng lite tidigare än jag brukar på lördagar, har fortfarande inte sovit ikapp så det behövdes. 

Idag ska jag hem till pappa om några timmar, vi har inte sett varandra på ett tag nu så jag tyckte att det var dags. Jag tänkte att jag skulle ta cykeln så att det får bli en liten provtur och se om luften i däcken stannar kvar. Jag hoppas verkligen det för jag är såååå trött på att gå till jobbet måste jag säga. Solen skiner men det är lite kyligt så får bli vantar på när det är dags.

Saker att roa sig med en lördag
0 comments:

Post a Comment