Here comes the weekend

Shit vilken bra vecka jag har haft på utbildningen, jag har bara varit alldeles för trött på kvällen för att plocka fram datorn och blogga. Jag har ju jobbat ikväll/natt i två år innan det här så att ställa om och gå upp klockan sex har varit lite tufft ska jag ju erkänna.

I torsdags skickade Leo sms om att han ville komma och äta och det säger jag ju inte nej till. Problemet var ju bara att jag satt på utbildning och verkligen inte kunde se vad som fanns i frysen att göra något av och inte kunde jag plocka fram något heller. Så det fick bli våfflor helt enkelt. Det finns ju helt enkelt inget bättre än när han bara hör av sig så där och vill träffas. Och det är ju så skönt att jag nu inte har någon tid att passa för att jag ska börja jobba klockan 18. 

Igår efter jobbet kom Kalle och hämtade upp mig och vi åkte och handlade. Jag köpte en ny Ben&Jerrys som jag inte hade smakat förut som jag tyvärr blev lite besviken på. Så den åkte tillbaka in i frysen efter några tuggor. Det blev till att kolla på The Torso Killer Confessions, vem älskar inte true crime? Och så kom jag i säng lite tidigare än vanligt en fredag, men jag har helt slut efter veckan som varit.

Idag passade jag och Karma på att sova ut lite grand, hon har varit minst lika trött som jag. Jag är ingen morgonmänniska och hon är ingen morgonhund så att kliva upp klockan sex tycker inte nån av oss är en höjdare. Så fick det bli kaffe och se vilka serier som kommit till senare innan jag hamnade här i soffan med laptopen i knät. 

Trots att jag var och handlade igår måste jag ta en tur till Ica idag eftersom att jag helt missat att mjölken har gått ut för typ en vecka sen och jag vågar inte chansa att den kommer att vara drickbar till morgonkaffet i morgon. Jag behöver tvätta också så det tänkte jag passa på att göra när jag kommer hem igen. 

Men först och främst dricka upp kaffet, göra sig i ordning och gå ut med Karma innan vi gör något annat alls.

Den här damen tycker inte om att vi gått upp tidigt 

0 comments:

Post a Comment