Who needs sleep?

Haha trodde jag på fullaste allvar att jag skulle få somna i vettig tid bara för att jag var supertrött? Så funkar det ju inte, inte med mig i alla fall. Sist jag kollade på klockan var hon efter midnatt. 🥱

Dagen igår var nog den längsta någonsin, går man upp tidigt så blir man klar tidigt också. Klockan var inte ens lunch när jag var klar med allt här hemma. Då fick det bli serier och virkning. Men det tröttnade jag ju också på efter ett tag så då fick det bli serier och paint by numbers på telefonen tills Kalle kom över.

Han kom över efter jobbet för han hade en överraskning åt Karma tills jag börjar jobba, en smart glödlampa så att jag kan tända åt henne även när jag inte är hemma. De första veckorna slutar jag ju tidigt men sen kan det hända att jag jobbar till 19 och så ska man ta sig hem också. Det var väldigt gulligt och omtänksamt. 

När Kalle hade åkt blev det middag, Och sen fick det bli mer serier tills det var dags att gå ut med Karma sista gången vid 21 innan det blev sängen och boken. Var ju duktig och lade undan den i tid men kunde ändå inte somna. Hoppas på mer lycka ikväll men det tror jag ju inte själv på ens.

Saker att roa sig med när man är trött0 comments:

Post a Comment