Det kallas tvivel

Jag hörde knappt av JK igår. Nog för att han har mycket på jobbet, men har man tid att kolla Facebook har man tid att svara på meddelande tycker jag. Men den diskussionen lärde jag mig för länge sen att inte ta så det har jag inte sagt något om. Det hela slutade med att jag skickade ett meddelande om att jag hade det trevligt när han var här och vill gärna göra om det. Allt är upp till honom så det är bara att höra av sig. 

Något trevligare är ju att nästa fredag blir det roligheter för Lilith! Sara fyller åt så jag ska dit. Dock kan jag inte stanna så länge pga Karma, och Kalle är snäll och hämtar mig och kör mig hem.

Jag vet inte varför jag vaknade klockan nio idag när jag somnade efter klockan två men det var ju bara att gå upp och se glad ut. Det ger mig utan problem tid att ta en omgång på löparbandet. Suck. Inte för att jag känner för det, men jag känner att kroppen behöver det så då är det bara att göra det. 

Så är det väl för alla?

0 comments:

Post a Comment