Män...

Oväntat nog fick jag faktiskt svar från JK där han bad om ursäkt, det är mycket som händer privat, han är ledsen över hur det blivit och bla bla. Så jag frågade honom om vi helt enkelt bara skulle ignorera varandra från och med nu men det ville han inte heller. Jag frågade vad det betydde då men det visste han inte här och nu, så nu är det väl i någon form av ingenmansland där man får se vad som händer. 🤷

Och på tal om det fick jag svar från Anthony. Eller ja, svar är ju synd att säga för han hade egentligen inget svar mer än att båda sakerna var sant. Vilket det inte kan vara. Att vi ska se vad som händer och vara vänner under tiden. Så jag svarade att då ser vi inte vad som händer och är bara vänner. Att han vet vad jag känner för honom och det är inte det samma som han känner för mig och att då är det bättre att vi helt enkelt bara är vänner. Han skrev att han uppriktigt bryr sig om mig, att det är mer än bara vänskapliga känslor han har men att när han är där han är vill han inte göra något commitment. För tillfället hatar jag allt som har med män att göra. 🤯

Eftersom att det var alla hjärtans dag igår så kom Leo över, en bättre date kunde man ju inte ha fått. Vi skulle ha ätit våfflor men det blev Donken istället haha, det är ju verkligen alla hjärtans dag. Sen glömde han sina hörlurar när han åkte stackaren, finns inget värre än att åka buss utan. 

Anthony kan ju ändå vara lite gullig när han vill, hur frustrerad han än gör mig
0 comments:

Post a Comment