I'm so happy

Åååh vilken härlig kväll det var igår, den bästa på länge. Säger hon som ändå bara varit hemma sista tiden. 😁

Föreställningen vi var på var sådär. Enda anledningen till att jag ville gå var för att den var Tim Burton-inspirerad och jag är helt galen i Tim Burton som alla som känner mig vet. Problemet var bara att jag inte tyckte att det fanns något inspirerat av honom i hela showen. Tror jag hade varit mindre besviken om det inte stått att den var inspirerad av honom. Deras rökmaskin lyckades också sätta igång brandlarmet så vi fick stå ute och frysa i 30 minuter. Dock fick vi ju se brandmän så det var ju nice. 😍

När föreställningen var slut så gick vi upp till Kalle så att jag fick kissa, och sen åkte vi ner på stan och gick till våran favoritpub. Eftersom Kalle inte dricker så kunde vi ju ta bilen. Själv hällde jag i mig cider eftersom att jag var supernervös inför att träffa JK som skulle komma ner senare. 

Men när han väl kom så försvann all nervositet typ på en gång! Visst, det kändes konstigt att äntligen kunna sitta och prata med honom efter att bara haft kontakt på telefon så himla länge, men det kändes så bra. Vi hade massor att prata om, jag fick ett par pussar och jag var väldigt  nöjd när det var dags att åka hem. 

Väl hemma ringde jag upp Sara medans jag tvättade av mig sminket och bytte om, hon ville ju höra hur det hade gått. Jag tror att jag kanske svävade lite på moln när jag ringde henne, eller så var det bara cidern. 😂

Idag kommer JK över hit, så när jag har druckit upp kaffet ska jag göra mig i ordning, gå ut  med Karma, och eftersom det snöat kommer det bli världens kortaste promenad då hon kommer gå typ tre steg, kissa och sen vilja gå in igen, fixa smink och hår och sen antar jag att han kommer över där någonstans. Jag är inte nervös som jag är igår, men har definitivt fjärilar i magen och känner mig härligt förväntansfull.

Liquid courage in a bottle 0 comments:

Post a Comment