Lips of an Angel

Shit vad bra jag hade det igår!! JK kom väl över runt klockan två eller så, när han var klar med sin tvätt och jag var klar med mitt jag hade att göra. Vi pratade massor, det blev lite hångel också och så kollade vi på film. 😍 Sen var han tvungen att åka då hans son inte mådde bra och ville ha sin pappa. Det kan man ju inte riktigt säga något om, klart att han ska åka då! Men vi hade lite kontakt under kvällen och det här känns så himla bra och jag är så nyfiken på att se var det tar vägen. 

Idag har jag svävat på moln hela dagen. Och fick för mig att mitt i allt försöka hitta en gammal design hit som jag ville ha igen. Som inte gick att ladda ner någonstans alls ifrån. Så envis som jag är gick jag in i den gamla bloggen där den designen fanns, kopierade koden och lade in den här med alla ändringar som var från gamla till nya. Det tog ju sin lilla tid men till slut blev det klart!! Jag ska bara någon gång orka leta upp och ändra bakgrunden också. 

Med posten idag fick jag brev från Anthony!! Det finns ju verkligen inget som slår handskrivna brev. 🥰 I kuvertet fanns det några bilder på honom, ett kort han skissat upp själv och så ett brev. Man kan ju minst sagt säga att jag blev glad, det där kommer jag att leva på ett bra tag kan jag ju säga. Kortet kommer att åka upp i bokhyllan och brevet och bilderna in i pärmen. 

Älskar när det dyker upp ett handskrivet brev i brevlådan

Jag har ju verkligen världens finaste vänner0 comments:

Post a Comment