Hello you

Gud så bra vi hade det igår!!💕 När Leo kom hem gick vi som vanligt till Ica det första vi gjorde så att han kunde köpa något gott till kvällen. När vi kom hem igen så var det dags att börja med Tacosen som vi skulle äta. Leo fixade köttfärsen och jag grönsakerna som vanligt.

Under tiden som vi åt så kollade vi på You, och den var ju precis lika bra som den alltid varit. Vid klockan åtta så tog vi en paus för Leo ville kolla Mello, snacka om att jag har brustit i min uppfostran. 😂 Vid halv tio var han tillbaka så då stängde jag av The Green Mile som jag kollade på och så fortsatte vi med You. Tills typ klockan elva när jag kände mig så sjukt trött och kände att jag behövde lägga mig. Leo var snäll och tog ut Karma medans jag gjorde mig i ordning och kröp ner i sängen med en bok och läste tills jag somnade. 

Idag ska vi kolla färdigt på You, vi har bara ett avsnitt kvar. Sen får vi se lite grand vad vi ska hitta på, det lutar ju åt att vi ska kolla på 90 day fiance, eftersom att vi har några avsnitt kvar av det också. Men först och främst ska jag få i mig kaffet innan jag gör något annat.

Det är ju så himla gott med Tacos! 🤤
0 comments:

Post a Comment