Wasted time

Jippi, hipp hurra det Ă€r helg!! đŸ„ł Och det betyder Ă€ven att Leo kommer idag för att tillbringa natten hĂ€r. Men varför han nödvĂ€ndigtvis vill titta pĂ„ Mellon ikvĂ€ll nĂ€r vi har 5 nya avsnitt av You att titta pĂ„ kan jag inte svara pĂ„. Jag vet inte riktigt var i min uppfostran som det gick fel helt Ă€rligt. 😂

Jag hade ju hoppats pĂ„ att det skulle bli ett videobesök med Anthony ikvĂ€ll men det verkar inte som det. DĂ„ borde vi ha gjort upp om det tidigare i veckan. Synd, jag saknar hans ansikte och det kĂ€nns som om vi har massor att prata om. Fatta vilken tur jag har som har sĂ„ snygga vĂ€nner att man dreglar lite nĂ€r man ser dem. đŸ€€ 

Eftersom att jag vaknade ett par timmar tidigare Ă€n planerat, varför skulle man nĂ„gonsin sova sĂ„ mycket som man behöver, tĂ€nkte jag stĂ€lla mig pĂ„ löparbandet i 40 minuter. Det hĂ€r med JK har verkligen stĂ€llt till det i mitt huvud och jag kĂ€nner att pĂ„ nĂ„got sĂ€tt mĂ„ste jag fĂ„ ur mig frustrationen och dĂ„ passar bandet alldeles utmĂ€rkt. Han skickade ett meddelande i Torsdags tror jag det var som fick mig att tro att det skulle bli bĂ€ttre. Snacka om att jag trodde fel! Jag önskade honom en trevlig helg igĂ„r, hörde absolut ingenting pĂ„ hela fredagen. Hade inget meddelande nĂ€r jag vaknade men för en liten stund sen fick jag reaktionen Loved pĂ„ mitt meddelande dĂ€r jag önskade honom trevlig helg. Han hade ju bara kunnat lĂ„ta bli att höra av sig pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Jag orkar inte med nĂ„got sĂ„nt hĂ€r, sĂ„ jag bara ignorerade det. Hans nummer Ă€r redan raderat men det var inte svĂ„rt att lista ut att det var han eftersom meddelandet han reagerade pĂ„ var citerat. Plus att han Ă€r den enda pĂ„ sms som jag pratar engelska med.

Som jag tycker om att titta pÄ det dÀr ansiktet0 comments:

Post a Comment